2024-03-05 07:53Pressmeddelande

SSE-MBA stipendiet 2024

MBA-stipendiet 2024

Dagens industri, utbildning.se och Handelshögskolan i Stockholm ger dig en unik chans att höja din kompetens och skapa ett ovärderligt nätverk. Nominera dig själv eller en vän till SSE MBA-stipendiet hösten 2024 på Handelshögskolan i Stockholm, värt 645 000 kr. 

Stipendiet delas ut varje år till en stipendiat som utses av en jury bestående av personer från Handelshögskolan i Stockholm, Dagens industri och från utbildning.se. Max Jacobsson, site Manager på utbildning.se, berättar varför han är stolt att kunna vara med och dela ut stipendiet.  

— Vi vet att stipendiet har en direkt påverkan på stora organisationer. Under programmet jobbar man genomgående i både stora och små projekt för att utveckla sin egen organisation. Att vi får vara en del av individens utveckling och se de resultat det skapar hos organisationen är inte bara kul, man blir lite stolt också. Det ligger helt i linje med vår tro på ett livslångt lärande, berättar Max.  

Utbildningen startar 2 december 2024 och genomförs på deltid under 18 månader, parallellt med ordinarie arbete. Under utbildningen görs också studieresor utomlands.  För att läsa mer eller för att ansöka, klicka här.  


Om Utbildning.se

utbildning.se är Sveriges största söktjänst för kompetensutveckling för yrkesverksamma. Tusentals internetanvändare som letar efter kurser och utbildningar besöker utbildning.se varje dag, där hittar de cirka 12 800 utbildningar från 559 utbildningsarrangörer. Genom analysverktyg, intresseanmälningar och andra funktioner på utbildning.se samlas information om användarna och vad de efterfrågar. Vi på utbildning.se producerar inte utbildningar själva, men har tillgång till information om branschens utbud. Det ger oss en unik möjlighet att överblicka och få fram värdefull kunskap om statistik och trender. Vi gör även regelbundet olika undersökningar via frågeformulär rörande kompetensutveckling.